Firma Adı : Şırdancı Bacı Antalya
Adres : Sinan, 1264. Sk. No: 11/B, 07100 Muratpaşa/Antalya
Mahalle : Sinan
İlçe : Muratpaşa
İl : Antalya
Kategori : Restoran
Web :

Şırdancı Bacı Antalya firması, Antalya / Muratpaşa ilçesinde ki Sinan mahallesindedir. Antalya 'da Restoran arayanlar için Şırdancı Bacı Antalya adresi: Sinan, 1264. Sk. No: 11/B, 07100 Muratpaşa/Antalya

Şırdancı Bacı Antalya, Muratpaşa içinde bulunan Restoran dir. Antalya Muratpaşa şehrinde Restoran arayanlar için Şırdancı Bacı Antalya iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Şırdancı Bacı Antalya iletişim bilgisi ve mesai saatleri gibi tüm güncel bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. Muratpaşa Restoran telefon numarası, yol tarifi ve varsa sosyal medya hesapları ve web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Muratpaşa en yakın Restoran için Şırdancı Bacı Antalya ile Muratpaşa şehrinde Restoran bulabilirsiniz. Antalya Muratpaşa Restoran nerede? Antalya Muratpaşa Restoran nasıl giderim? Antalya Muratpaşa Restoran yol tarifi ve Muratpaşa Restoran iletişim bilgisi gibi tüm aradığınız bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Muratpaşa Restoran arayanlar için Şırdancı Bacı Antalya mesai saatine sitemizden ulaşarak mesai saati içinde Şırdancı Bacı Antalya ya ulaşabileceğiniz Muratpaşa Restoran telefon numarası ve Muratpaşa Restoran gitmek için de en yakın yol tarifini sitemizden bulabilirsiniz. Şırdancı Bacı Antalya hakkında tüm bilgilere en doğru ve güncel bir şekilde ulaşabilmeniz için ücretsiz olarak firma rehberi hizmeti sunmaktayız. Muratpaşa Restoran için Şırdancı Bacı Antalya ve daha fazlasını sitemizde bulabilirsiniz.

Şırdancı Bacı Antalya ve benzer diğer Restoran için en popüler sonuçları sunuyoruz. Antalya için en güncel firma rehberi olan sitemizde Muratpaşa için en iyi firma sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Muratpaşa Restoran için iletişim bilgisi, telefon numarası, Restoran hakkında ki tüm bilgilere ve çok daha da fazlasına ulaşmanız için Antalya Muratpaşa şehrinde ki tüm Restoran yerlerini tarıyor size en yakın Muratpaşa Restoran sunuyoruz. Şırdancı Bacı Antalya adresi, Şırdancı Bacı Antalya telefon numarası, Şırdancı Bacı Antalya web sitesi, Şırdancı Bacı Antalya mesai saatleri ve Şırdancı Bacı Antalya hakkında ki yazı ve fotoğraflar gibi ve varsa da Şırdancı Bacı Antalya sosyal medya adreslerine ve çok daha da fazlasına ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Antalya Muratpaşa şehrinde Restoran arayanlar için Şırdancı Bacı Antalya telefon numarası , Muratpaşa Restoran için Şırdancı Bacı Antalya adresi Sinan, 1264. Sk. No: 11/B, 07100 Muratpaşa/Antalya dir.


Benzer Firmalar

Muratpaşa / Antalya AYVALIK TOST PERGE CADDESİ
Firma Detayı
Restoran

AYVALIK TOST PERGE CADDESİ

TARIM MAH, Perge Blv. NO:31, 07050 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Antalya Kalieçi Gazlı Bahçe
Firma Detayı
Restoran

Antalya Kalieçi Gazlı Bahçe

Selçuk, 07100 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Pilavcı Uğur
Firma Detayı
Restoran

Pilavcı Uğur

Selçuk Mah, Balıkpazarı Sk. No:14, 07000 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Samsat Çiğköfte
Firma Detayı
Restoran

Samsat Çiğköfte

Zerdalilik, Burhanettin Onat Cd. No:86, 07100 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Alp Paşa Konağı
Firma Detayı
Restoran

Alp Paşa Konağı

Kılınçarslan, Hesapçı Sk., 07100 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Saran Pastanesi
Firma Detayı
Restoran

Saran Pastanesi

Soğuksu, Kazım Karabekir Cd. 85/A, 07030 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Şahibey Kahvaltı & Et Mangal
Firma Detayı
Restoran

Şahibey Kahvaltı & Et Mangal

Güzeloluk, 1880. Sk., 07200 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Kırmızıbiber cafe restaurant
Firma Detayı
Restoran

Kırmızıbiber cafe restaurant

Üçgen, Abdi İpekçi Cd. no:27, 07040, 07040 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Zamora
Firma Detayı
Restoran

Zamora

Zerdalilik, Cebesoy Cd. Gürsel Apt. 55/C, 07100 Muratpaşa/Antalya