Firma Adı : Varyant Büfe
Adres : Meltem, Konyaaltı Plajı No:21392, 07030 Muratpaşa/Antalya
Mahalle : Meltem
İlçe : Muratpaşa
İl : Antalya
Kategori : Restoran
Web :

Varyant Büfe firması, Antalya / Muratpaşa ilçesinde ki Meltem mahallesindedir. Antalya 'da Restoran arayanlar için Varyant Büfe adresi: Meltem, Konyaaltı Plajı No:21392, 07030 Muratpaşa/Antalya

Varyant Büfe, Muratpaşa içinde bulunan Restoran dir. Antalya Muratpaşa şehrinde Restoran arayanlar için Varyant Büfe iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Varyant Büfe iletişim bilgisi ve mesai saatleri gibi tüm güncel bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz. Muratpaşa Restoran telefon numarası, yol tarifi ve varsa sosyal medya hesapları ve web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Muratpaşa en yakın Restoran için Varyant Büfe ile Muratpaşa şehrinde Restoran bulabilirsiniz. Antalya Muratpaşa Restoran nerede? Antalya Muratpaşa Restoran nasıl giderim? Antalya Muratpaşa Restoran yol tarifi ve Muratpaşa Restoran iletişim bilgisi gibi tüm aradığınız bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Muratpaşa Restoran arayanlar için Varyant Büfe mesai saatine sitemizden ulaşarak mesai saati içinde Varyant Büfe ya ulaşabileceğiniz Muratpaşa Restoran telefon numarası ve Muratpaşa Restoran gitmek için de en yakın yol tarifini sitemizden bulabilirsiniz. Varyant Büfe hakkında tüm bilgilere en doğru ve güncel bir şekilde ulaşabilmeniz için ücretsiz olarak firma rehberi hizmeti sunmaktayız. Muratpaşa Restoran için Varyant Büfe ve daha fazlasını sitemizde bulabilirsiniz.

Varyant Büfe ve benzer diğer Restoran için en popüler sonuçları sunuyoruz. Antalya için en güncel firma rehberi olan sitemizde Muratpaşa için en iyi firma sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Muratpaşa Restoran için iletişim bilgisi, telefon numarası, Restoran hakkında ki tüm bilgilere ve çok daha da fazlasına ulaşmanız için Antalya Muratpaşa şehrinde ki tüm Restoran yerlerini tarıyor size en yakın Muratpaşa Restoran sunuyoruz. Varyant Büfe adresi, Varyant Büfe telefon numarası, Varyant Büfe web sitesi, Varyant Büfe mesai saatleri ve Varyant Büfe hakkında ki yazı ve fotoğraflar gibi ve varsa da Varyant Büfe sosyal medya adreslerine ve çok daha da fazlasına ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Antalya Muratpaşa şehrinde Restoran arayanlar için Varyant Büfe telefon numarası , Muratpaşa Restoran için Varyant Büfe adresi Meltem, Konyaaltı Plajı No:21392, 07030 Muratpaşa/Antalya dir.


Benzer Firmalar

Muratpaşa / Antalya Show Piyaz Salonu
Firma Detayı
Restoran

Show Piyaz Salonu

Yüksekalan, 486. Sk. 2 c, 07310 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Pilavcı Uğur
Firma Detayı
Restoran

Pilavcı Uğur

Selçuk Mah, Balıkpazarı Sk. No:14, 07000 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya İSKELE BALIK
Firma Detayı
Restoran

İSKELE BALIK

Şirinyalı, 1503. Sk. No:2, 07160 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya TERRACE RESTAURANT
Firma Detayı
Restoran

TERRACE RESTAURANT

Kılınçarslan, Hesapçı Sk. No 69, 07100 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Pidem
Firma Detayı
Restoran

Pidem

Tahılpazarı, 07040 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Tezcan Tencere Yemekleri Hocanın Yeri
Firma Detayı
Restoran

Tezcan Tencere Yemekleri Hocanın Yeri

Muratpaşa, Eski Şarampol Cd. Man Apt D:144/B, 07010 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya ANTEPİA BAKLAVA KADAYIF
Firma Detayı
Restoran

ANTEPİA BAKLAVA KADAYIF

Sinan, Arık Cd. 25-17, 07100 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Mood Yemek Evi
Firma Detayı
Restoran

Mood Yemek Evi

Elmalı, Şht. Binbaşı Cengiz Toytunç Cd. No:55, 07040 Muratpaşa/Antalya

Muratpaşa / Antalya Başak Pide Lahmacun
Firma Detayı
Restoran

Başak Pide Lahmacun

Muratpaşa, 579. Sk. No:6, 07010 Muratpaşa/Antalya